Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
The CAW Archive

Blank titantrons and broken banners

Recommended Posts

I have never in all my life of playing wrestling videogames been so irritated by a problem like this. Please. Someone help.

 

I have 2 created wrestlers making their entrances I  my custom arena. The arena is set to use pattern a for everything at all times. 

 

The first wrestler walks out. Everything looks fine. Big custom logo on the titantron as I wanted. And the banners share that awesomeness.

 

The  the problems start. The second wrestler walks out. Now the titantron is completely blank and white/grey coloured. It looks ugly, unfinished and ruins the entire entrance. I cant fix it. Why is it doing this? This is the case with half my CAW roster. Half are fine . The other half are having this ugly issue.

 

That's not all though. The banner that looked fine earlier is also bugging out now. A red electric bolt animation is going through the custom images during prematch warm ups. WHY. I TURNED ALL THIS CRAP OFF. please for the love of Giant Baba someone help me fix this irritating, gear grinding horrendous problem. I've restarted every match I've had about 8 times each trying to fix it and I cannot. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...