Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'please god help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to CAWs.ws Forums
    • Register @ CAWs.ws
  • Help & Information
    • Website & Forum Help
  • Current & Upcoming Video Games
    • WWE2K20
    • RetroMania Wrestling
    • Virtual Basement Wrestling
    • Chikara AAW
    • WWE Battlegrounds
  • Pro-Wrestling Chat
    • WWE Universe
    • IMPACT! Wrestling
    • Indy, Puroresu & Misc.
    • All Elite Wrestling
  • Hobbies and Interests
    • General Chat
    • Entertainment & Media
    • Sports Chat
    • Gaming Zone Chat
    • CREATIVE
    • Fun & Games
  • Archived Wrestling Games
    • Classic Wrestling Games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Location


Interests


Favourite Wrestler


Favourite Music


Star (Zodiac) Sign


Occupation


Favourite Wrestling Company


Favourite Food


Ethnicity


Favourite TV Show


Sig/Avatar Credits


Xbox Live Gamertag


Playstation Network ID


Nintendo Network ID


Steam ID


Twitter Handle


Instagram


VERO

Found 1 result

  1. I have never in all my life of playing wrestling videogames been so irritated by a problem like this. Please. Someone help. I have 2 created wrestlers making their entrances I my custom arena. The arena is set to use pattern a for everything at all times. The first wrestler walks out. Everything looks fine. Big custom logo on the titantron as I wanted. And the banners share that awesomeness. The the problems start. The second wrestler walks out. Now the titantron is completely blank and white/grey coloured. It looks ugly, unfinished and ruins the entire entrance. I cant fix it. Why is it doing this? This is the case with half my CAW roster. Half are fine . The other half are having this ugly issue. That's not all though. The banner that looked fine earlier is also bugging out now. A red electric bolt animation is going through the custom images during prematch warm ups. WHY. I TURNED ALL THIS CRAP OFF. please for the love of Giant Baba someone help me fix this irritating, gear grinding horrendous problem. I've restarted every match I've had about 8 times each trying to fix it and I cannot.
×
×
  • Create New...