Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ryan Awsome

Logo Manager Can Suck My...

Recommended Posts

For the life of me i can't figure out whats going wrong! i keep uploading my logo's but they are not showing up!

 

Anyone know how to solve this please?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know the feeling. Keep checking your logos on the logo manager after you upload. If the logo isn't up in 10 seconds, upload it again. Sometimes you will end up with duplicates that you can't delete, but it's better than no logos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not to sound like an ass, but make sure you're looking under the right tab. I made the mistake early on of uploading a few face photos and couldn't find them, but I was looking under logos, not the face photo tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What size are they when you go to upload them? Perhaps try putting them in different dimensions. I kept trying to upload an image that was 558x802 and it wouldn't work. I've uploaded images before that weren't the same dimensions as on the site and they worked. Anyways, I put the image in 512x512 dimensions and then it worked so maybe that's your problem. Even so, uploading images to CC's is really annoying this year.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure the code you generate is for the right size.

If you generate one for 256x256 as example and Keep trying to upload 128x128 they won't upload.

After you generate a 128x128 and upload this size it will work without problems.

The main thing I can't stand about it is that we can't delete previously uploaded logos either in game or on our logo Manager.

So after you uploaded like 100s of logos for lots of caws, Championships, Shows, Arenas and such they Keep adding till eternity and you have to go through all of them (waiting them to load so the ones you Need appear and can be used) to use something new.

A VERY bad solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That and once you upload you have to then download them. They'll all stay in the upload section but you then have to download them

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's caught me out a few times. Try to make sure the dimensions are even (ie. 500x500).

 

Then goto Logo Manager, and hit 'X' (on XBOne) to go to 'Logo Manager', and you can just scroll through the tabs and find your logo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having this issue. Trying to upload some logos to create my CAW PPV's for Universe Mode. All are 512x512 and not having much luck. Spammed many and give up

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...