Jump to content

CAWs.ws
Facebook Twitter YouTube RSS Feed

online servers suspended

grrrr

  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1 RnC

RnC

    Midcard

  • Members
  • 1,999 posts

Posted 25 August 2015 - 04:07 PM

Anyone know what it means when it says "The online servers are currently suspended", have tried 2K forums oh so wonderful workaround to read through the EULA, that was pure crap

Anyone else having this issue?

#2 Shindol

Shindol

    Interplanetary

  • Members
  • 4,083 posts
  • Location: Manchester, England
  • Gamertag: Heloshindol
  • SEN (PS3): shindol

Posted 25 August 2015 - 05:07 PM

Shouldn't this be in 2K15 thread?

#3 nystyle

nystyle

    Legend

  • Members
  • 7,541 posts

Posted 25 August 2015 - 06:07 PM

https://downtoday.co.uk/2k-servers/

This is all i could find as to why.

#4 TH€B€AST22-1™

TH€B€AST22-1™

    Lower Midcard

  • Members
  • 562 posts
  • Location: with Sable
  • Gamertag: TheConquerer515
  • Steam ID: TheBeast51509

Posted 25 August 2015 - 06:36 PM

It's down for me too. Ever since late Friday evening.

#5 WVIP

WVIP

    Legend

  • Banned
  • 8,205 posts
  • Location: Glendora, California

Posted 25 August 2015 - 06:48 PM

Good thing WWE 2K14 isn't down.



#6 TH€B€AST22-1™

TH€B€AST22-1™

    Lower Midcard

  • Members
  • 562 posts
  • Location: with Sable
  • Gamertag: TheConquerer515
  • Steam ID: TheBeast51509

Posted 25 August 2015 - 07:14 PM

Good thing WWE 2K14 isn't down.


Apparently it's only Xbox 360 because I got on '14 and it still says the same thing.

#7 RnC

RnC

    Midcard

  • Members
  • 1,999 posts

Posted 25 August 2015 - 07:57 PM

I'm on PS3 and 2K14's servers were working up to Sunday but I haven't played since then but today I wanted to download some stuff on 2K15 and I got that message come up, the servers for 2K15 have been generally awful since day 1

Hope this is fixed soon

#8 Charlotte Cracker

Charlotte Cracker

    THE BIG DAWG

  • Members
  • 37,875 posts
  • Steam ID: Ectrasyl
  • Twitter: @SennaAsad

Posted 25 August 2015 - 08:16 PM

Mh...Are you on the PS4? Because this week CC actually worked again for me, while being unavailable for the better half of a month



#9 TH€B€AST22-1™

TH€B€AST22-1™

    Lower Midcard

  • Members
  • 562 posts
  • Location: with Sable
  • Gamertag: TheConquerer515
  • Steam ID: TheBeast51509

Posted 25 August 2015 - 08:22 PM

Mh...Are you on the PS4? Because this week CC actually worked again for me, while being unavailable for the better half of a month


Most people I've been talking to are on Xbox 360.

#10 RnC

RnC

    Midcard

  • Members
  • 1,999 posts

Posted 25 August 2015 - 08:50 PM

Maybe it's just a PS3/360 problem :-(

#11 Charlotte Cracker

Charlotte Cracker

    THE BIG DAWG

  • Members
  • 37,875 posts
  • Steam ID: Ectrasyl
  • Twitter: @SennaAsad

Posted 25 August 2015 - 08:53 PM

seems so. Hopefully it gets fixed soon



#12 WVIP

WVIP

    Legend

  • Banned
  • 8,205 posts
  • Location: Glendora, California

Posted 25 August 2015 - 10:16 PM

seems so. Hopefully it gets fixed soon

I think they do this on purpose every year so they can brag that the new games have better servers.



#13 Charlotte Cracker

Charlotte Cracker

    THE BIG DAWG

  • Members
  • 37,875 posts
  • Steam ID: Ectrasyl
  • Twitter: @SennaAsad

Posted 25 August 2015 - 10:21 PM

 

seems so. Hopefully it gets fixed soon

I think they do this on purpose every year so they can brag that the new games have better servers.

 

yeah....sure....and 9/11 was an inside job....



#14 WVIP

WVIP

    Legend

  • Banned
  • 8,205 posts
  • Location: Glendora, California

Posted 25 August 2015 - 11:34 PM

 

 

seems so. Hopefully it gets fixed soon

I think they do this on purpose every year so they can brag that the new games have better servers.

 

yeah....sure....and 9/11 was an inside job....

 

You are going off-topic now.
 



#15 XWF1000

XWF1000

    Opener

  • Members
  • 389 posts

Posted 25 August 2015 - 11:35 PM

I had that Problem today for 30 Minutes then it was back to normal! I play the game on the PS3!



#16 TH€B€AST22-1™

TH€B€AST22-1™

    Lower Midcard

  • Members
  • 562 posts
  • Location: with Sable
  • Gamertag: TheConquerer515
  • Steam ID: TheBeast51509

Posted 25 August 2015 - 11:48 PM

I had that Problem today for 30 Minutes then it was back to normal! I play the game on the PS3!


You're definitely lucky because I haven't been able to get on at all since Friday not even for a minute. I don't think 2K is acknowledging that there is a problem again.

#17 WVIP

WVIP

    Legend

  • Banned
  • 8,205 posts
  • Location: Glendora, California

Posted 25 August 2015 - 11:54 PM

 

I had that Problem today for 30 Minutes then it was back to normal! I play the game on the PS3!


You're definitely lucky because I haven't been able to get on at all since Friday not even for a minute. I don't think 2K is acknowledging that there is a problem again.

 

A way around it that can help sometimes is go do something else in the game for a few minutes and then try to go online.
 



#18 TH€B€AST22-1™

TH€B€AST22-1™

    Lower Midcard

  • Members
  • 562 posts
  • Location: with Sable
  • Gamertag: TheConquerer515
  • Steam ID: TheBeast51509

Posted 26 August 2015 - 12:02 AM


 

I had that Problem today for 30 Minutes then it was back to normal! I play the game on the PS3!

You're definitely lucky because I haven't been able to get on at all since Friday not even for a minute. I don't think 2K is acknowledging that there is a problem again.
 
A way around it that can help sometimes is go do something else in the game for a few minutes and then try to go online.
 
I've already tried that because someone else told me that, but I think it only works for ps3. They were on ps3 like you.

#19 AntMalone

AntMalone

    Opener

  • Members
  • 242 posts

Posted 26 August 2015 - 09:44 PM

The servers were born down

#20 american dream

american dream

    Hall of Famer

  • Members
  • 13,441 posts
  • Location: Ohio, by way of West Virginia
  • Gamertag: jam75
  • SEN (PS3): jam75

Posted 27 August 2015 - 01:00 PM

Just found out the reason.. Keith majors contracted Microsoft and 2k, and come to find out, the 2k servers are not synced up with the Microsoft servers.. He got info from both companies, they realize the issue, and are fixing it..

Go to the WWE 2k15 forum, goto the support forum in 2k15, and you'll see the convo.