Jump to content

CAWs.ws
Facebook Twitter YouTube RSS Feed

...And THQ Strikes again.

WWE 13 WWE 12 Smackdown Vs Raw 2011

  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#1 NosferaDrew

NosferaDrew

    Lower Midcard

  • Members
  • 602 posts
  • Location: Dayton, Ohio
  • SEN (PS3): Rain_In_Hell_90

Posted 02 November 2012 - 04:26 AM

Okay i've always been one to go "oh maybe next year, i'll still buy their product, they'll get it right next time" BUT after today, i've finally decided after 5 years of paying good money on these WWE video games that s-h-i-t-t-y-a-s-s company called THQ publishes, i WILL NO LONGER pay for anything from them again. I am completely frustrated with Universe Mode 3.0, let me tell you all why. So i spent the past 2 days creating my 35 CAWS for my Universe, editing their move-sets and all that, a painful process indeed. I completed them all about an hour ago, then i went and edited my Universe to all CAWs, everything set to my likings and ready to begin! woo!

...well little did i know, this bugged up piece of S-H-I-T of a game fooled me!! all the matches had been set on my 1st show, and i wanted to change the participants of match 4... well then it FREEZES in the character select menu. okay, maybe it was just that one time. I reset the system and try again, FREEZES again. So maybe i have to just customize the match freely, oh but then it FREEZES again!! So i am practically forced to deal with whatever the match card sets up because if i try to "freely" change anything it freezes up. THQ boasted and bragged about Universe Mode 3.0 being completely ours this year, well, looks like they fooled us again, or me, if no one else is experiencing this.

i hope Ledesma, Williams, and anyone else of those THQ publishers who browse on these forums takes a good f-u-ck-i-n-g look at this thread, because i am done. i don't care if they come out with a patch in 4 months thats supposed to "fix" this s-h-i-t because the bottom line is how the hell can they keep releasing games year after year that are broke and infested with bugs!?!?!?!?!?!?!

they should be ashamed of themselves. "fool me once, shame on you, fool me twice, then I AM the fool"
the quality of these games are embarrassing!!!!
Evil companies, all they care about is the money we feed them for these shameful releases.
the WWE itself should be embarrassed as well. With the way THQ is handling their product on games but money talks to them also...

don't me wrong, i hate whining and complaining and bitching, but this is getting way to ridiculous. i've read many other threads of complaints also... just wondering if anyone else has this problem also!
lol.

Edited by SeptemberSun, 02 November 2012 - 04:31 AM.


#2 Miller

Miller

    Midcard

  • Members
  • 1,651 posts
  • Gamertag: Like 4O Ninjaz

Posted 02 November 2012 - 04:27 AM

I'm having FUN with the game so whatever.

#3 The Big Rybowski

The Big Rybowski

    Lower Midcard

  • Members
  • 684 posts
  • Location: Missouri
  • SEN (PS3): BigRybowski
  • Twitter: @RyanTheRyan2

Posted 02 November 2012 - 04:28 AM

I've never had that problem.

#4 MattOriginal

MattOriginal

    Opener

  • Members
  • 437 posts
  • Location: Tennessee

Posted 02 November 2012 - 04:29 AM

...I haven't had this problem at all.

#5 NosferaDrew

NosferaDrew

    Lower Midcard

  • Members
  • 602 posts
  • Location: Dayton, Ohio
  • SEN (PS3): Rain_In_Hell_90

Posted 02 November 2012 - 04:29 AM

lol lucky you two.

#6 Broski Barrage

Broski Barrage

    Official #1 Zack Ryder Mark and #2 Kaitlyn Mark

  • Banned
  • 7,330 posts
  • Location: Ventura California

Posted 02 November 2012 - 04:30 AM

problem with THQ is some copies have glitches from hell some are normal I guess its just depends what system and the disc.

#7 IVRedWolfVI

IVRedWolfVI
  • Members
  • 2 posts

Posted 02 November 2012 - 04:36 AM

This glitch is caused by CAA, it sucks and hopefully it will be fixed soon (fingers crossed) , otherwise just use a regular arena until that time. My opinion though is this game is great and they cant find every glitch with an office of 20 workers who are working on the game, So just give it time.

#8 Alexander Luthor

Alexander Luthor

    Opener

  • Banned
  • 475 posts
  • Location: Memphis,TN

Posted 02 November 2012 - 04:37 AM

I've always had a glitch free copy of the wwe games. That glitch where your moveset and entrances reset on your caws, never happened. Glitch where half the ring went black never happened. The worst glitch I got was one I did on purpose and that was the chair mohawk glitch. When I get WWE 13 I hope I get another glitch free copy.

#9 Twiztid Kratos

Twiztid Kratos

    Upper Midcard

  • Banned
  • 2,036 posts

Posted 02 November 2012 - 04:38 AM

I'm having FUN with the game so whatever.

Exactly. This is yet ANOTHER thread that could have easily been placed in the complaints thread, but OH NO, lets clutter the site more, and make sure EVERYONE reads the thread, because said complaint is so outside the box and different compared to the other thousand. Upload the game to your system, ends A LOT of glitch worries, case closed. How have people NOT figured this out by now.

#10 natey2k4

natey2k4

    Lower Midcard

  • Members
  • 889 posts

Posted 02 November 2012 - 04:46 AM

If you use a RAW arena, it probably wont freeze. Fun eh?

#11 Past

Past

    Midcard

  • Members
  • 1,840 posts
  • Location: Canada

Posted 02 November 2012 - 04:46 AM

See you again next year. :)

#12 Radardog

Radardog

    Midcard

  • Members
  • 1,256 posts

Posted 02 November 2012 - 04:48 AM

problem with THQ is some copies have glitches from hell some are normal I guess its just depends what system and the disc.


OK, let's go over this again this year: A glitch is a problem in the programming code. All copies of the game (per system) have the exact same programming on it. They literally just stamp the exact same information onto hundreds of thousands of discs. It's not a lottery.

As was said on this thread, the glitch seems to be caused by Create an Arena. Which means everyone will have the same problems. It may not happen universally, but it is still an error in the code that is causing a freeze-up.

#13 Lyriqz ✪

Lyriqz ✪

    We Appreciate Power.

  • Members
  • 28,331 posts
  • Location: Totally stuck in the retro zone. Sadface.

Posted 02 November 2012 - 04:48 AM

I wish I would be mad that the game freezes. That would mean the AI is good enough to even consider using the singleplayer...

#14 NosferaDrew

NosferaDrew

    Lower Midcard

  • Members
  • 602 posts
  • Location: Dayton, Ohio
  • SEN (PS3): Rain_In_Hell_90

Posted 02 November 2012 - 04:58 AM

This glitch is caused by CAA, it sucks and hopefully it will be fixed soon (fingers crossed) , otherwise just use a regular arena until that time. My opinion though is this game is great and they cant find every glitch with an office of 20 workers who are working on the game, So just give it time.



you're right, the problem was with CAA. no longer freezing....
okay, mods can CLOSE this now, i feel like an idiot!!
flame & mock me all you like, i deserve it lol.

lol well now it froze again, trying to load a tag team match between 4 CAWs. unless its just taking a million years to load.
i switched the arenas to default. so.... looks like the bugs are back.

#15 Twiztid Kratos

Twiztid Kratos

    Upper Midcard

  • Banned
  • 2,036 posts

Posted 02 November 2012 - 05:01 AM

See you again next year. :)

Yup, every year the games are filled with the ''I won't buy next year'' types, and they are the first to pre-order. So no worries.

#16 Broski Barrage

Broski Barrage

    Official #1 Zack Ryder Mark and #2 Kaitlyn Mark

  • Banned
  • 7,330 posts
  • Location: Ventura California

Posted 02 November 2012 - 05:02 AM

oh THQ you and your bugs.

#17 NosferaDrew

NosferaDrew

    Lower Midcard

  • Members
  • 602 posts
  • Location: Dayton, Ohio
  • SEN (PS3): Rain_In_Hell_90

Posted 02 November 2012 - 05:05 AM


See you again next year. :)

Yup, every year the games are filled with the ''I won't buy next year'' types, and they are the first to pre-order. So no worries.


i'm usually not that guy who says that. because i know i'll end up buying it, but this is my first time saying it, and i probably won't buy WWE '14, because i'm losing general interest in the games & the WWE itself. So go ahead and laugh and mock me all you like, in the end, its just a video game ;)

#18 Twiztid Kratos

Twiztid Kratos

    Upper Midcard

  • Banned
  • 2,036 posts

Posted 02 November 2012 - 05:07 AM



See you again next year. :)

Yup, every year the games are filled with the ''I won't buy next year'' types, and they are the first to pre-order. So no worries.


i'm usually not that guy who says that. because i know i'll end up buying it, but this is my first time saying it, and i probably won't buy WWE '14, because i'm losing general interest in the games & the WWE itself. So go ahead and laugh and mock me all you like, in the end, its just a video game ;)

Nah, not mocking you, per se, just pulling your chain. But all in all, try and upload your game to your hard drive, I do this every real, and it helps null the glitches.

#19 maskedmaniac

maskedmaniac

    Undefeated at Wrestlemania: 0-0

  • Members
  • 22,013 posts
  • Location: Los Angeles

Posted 02 November 2012 - 05:11 AM

I'm starting to think that the reason the THQ guys don't find any of these bugs before the game comes out is because they're most likely playing it off a hard drive that has the game on it, so as they work on it they can also play it from the same HD. Once the game is put into CD's is when the glitches happen because we all know how CD's can have problems that a hard drive wouldn't.

#20 .TheRavensRitual

.TheRavensRitual

    Lower Midcard

  • Members
  • 687 posts
  • Location: West Virginia, USA.
  • SEN (PS3): TheRavensRitual

Posted 02 November 2012 - 05:14 AM

What about us on the PS3? You Xboxer's can just install it your hardrive and you're good to go. But us PS3'ers can't do that considering that's what we have to do if we want to play it in the first place.

P.S:Sorry, not trying to sound like a dick, but I'm just wondering.





Also tagged with one or more of these keywords: WWE 13, WWE 12, Smackdown Vs Raw 2011